| | | | |
SØNDAG 1. OKTOBER 2017 KL. 15:00
BIG BAND MATINé

Galaksen byder velkommen til en eftermiddag i Big Bandets tegn. To Big Bands har sat hinanden i stævne og er klar til at give publikum en eftermiddag med det bedste indenfor Big Band musik. 

Big Dipper Band er et big band på 18 rutinerede musikere dirigeret af Ole Kock Hansen. Hertil kommer Niels Bull, som synger sammen med Big Dipper. Big Dipper Band spiller et varieret program af swingende jazz standards og evergreens fra bl.a. Ellingtons, Basies, Glenn Millers og Thad Jones' songbook ogleverer god swingende big band musik, som det altid er godt både at lytte og danse til.

Hertil kommer Niels Bull, som synger sammen med Big Dipper, og gæstesolisten Jens Søndergaard på altsaxofon. Jens Søndergaard, dansk jazz altsaxofonist, har udgivet flere cd'er og medvirket på adskillige albums. Læs mere om ham på www.jazzsoendergaard.dk


Farum Big Band er et velspillende og stærkt swingende orkester, der mestrer et bredt spekter af stilarter ligefra  New Orleans. over swing, be-bob, funk, pop og til det mere rock'n'roll-prægede. Bandet ledes af den fremadstormende Aske Drasbæk, og sangnumrene fremføres af Kim "Cool" Zachariasen, der med sin stærke stemme og smittende væsen kan tryllebinde enhver jazzelsker.

Glæd dig til en eftermiddag hvor to af de lokale big bands mødes og sød musik opstår.
Bookmark and Share
Pris: 120 kr.
Store sal - Unummererede pladser
PRAKTISKE LINKS
KONTAKT OS
Kulturhuset Galaksen
Bymidten 48, 3500 Værløse
tlf.: 7235 4720
info@galaksen.dk

Find vej

EAN: 5798008527425
CVR: 29188327
FØLG OS

NYHEDSBREV

TILMED DIG